Během pátku a soboty (25.8 a 26.8) jsme vytvořili nová hesla pro přihlášení stávajících žáků a rodičů do školní aplikace Bakaláři. Hesla (i uživatelské jméno) jsme zaslali na emaily uvedené v této aplikaci (žákům a rodičům). Pokud email nevidíte v doručené poště, zkontrolujte ještě složku Spam (nevyžádaná pošta).

Žáci nebo rodiče, kterým email nedorazil, nemají v této aplikaci zadaný email. Pro získání hesla je nutné kontaktovat svého třídního učitele, který přidá váš email do aplikace a heslo vám bude následně zasláno.

Aplikaci Bakaláři pro ČLA Trutnov nově naleznete na adrese https://bakalari.clatrutnov.cz .
Pokud používáte mobilní aplikaci Bakaláři, je nutné upravit účet pro přihlášení – změnit adresu školy na https://bakalari.clatrutnov.cz (lze i přes tlačítko Najít školu). Následně zadejte uživatelské jméno a heslo).

Pokud heslo ztratíte a máte v aplikaci zadaný kontaktní email, je možné si heslo změnit přes webové rozhraní aplikace Bakaláři (nebo v mobilní aplikaci). V přihlašovací okně se nachází nabídka Zapomenuté heslo, která vám umožní si změnu hesla zaslat na váš email (musí to být email uvedený v aplikaci Bakaláři).

Kontakty

Telefon: +420 499 811 413
Mobil: +420 774 640 407
Email: cla@clatrutnov.cz

Adresa

Česká lesnická akademie Trutnov
střední škola a vyšší odborná škola
Lesnická 9, 541 01 Trutnov

Přihlásit se k odběru Newsletteru