Okresní kolo ve florbale chlapců se již po několikáté konalo ve sportovní hale v Hostinném. 23.2.2022 zde své síly změřilo celkem sedm týmů, z nichž pořadatel vytvořil dvě skupiny, kde v utkáních systémem „každý s každým“ určil pořadí pro semifinálové a finálové boje.

Tým ČLA Trutnov si vylosoval účast ve velmi silné skupině, ve které jsme měli budoucí účastníky finále - týmy Gymnázia Trutnov a Průmyslové školy Trutnov Volanovská. Začátek úvodního zápasu „Průmyslovkou“ jsme zvládli dobře. Dokonce jsme pár minut vedli o gól. Potom se soupeř dostal do tempa, jemuž jsme nedokázali vzdorovat a dotáhl zápas do vítězného konce.

Ve druhém utkání bylo naším soupeřem Gymnázium Trutnov. V tomto zápase jsme sehráli vyrovnanější partii, nakonec si ale i z tohoto utkání odnesl tři body za vítězství soupeř. V utkání o páté místo nás za nerozhodného stavu a neuznáním branky těsně před koncem poslal rozhodčí do nájezdů, ve kterých už jsme neuspěli.

Za tento výsledek, byť jsme všichni doufali v lepší, je třeba celému florbalovému družstvu upřímně poděkovat, ocenit jeho nasazení, snahu a vůli o dosažení co nejlepšího výsledku.

Zdeněk Pajkrt

Kontakty

Telefon: +420 499 811 413
Mobil: +420 774 640 407
Email: cla@clatrutnov.cz

Adresa

Česká lesnická akademie Trutnov
střední škola a vyšší odborná škola
Lesnická 9, 541 01 Trutnov

Přihlásit se k odběru Newsletteru